Υλικά
- 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια
- 2κ.τ.γ καφέ espresso σε κόκκους
- 1 κ.τ.γ άρωμα βανίλιας
- 500 γρ τυρί κρέμα
Εκτέλεση:
- Λιώνετε την κουβερτούρα σε ένα πυρίμαχο μπολ επάνω απο κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει,ανακατεύοντας συνεχώς.Ζεσταίνετε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι η σοκολάτα να λίωσει και να γίνει λέια και γυαλιστερή.
- Προσθέτετε τους κόκους του καφέ,το άρωμα βανίλιας και το τυρί κρέμα και ανακτεύετε καλά μέχρι να γίνει απαλό το μείγμα.
- Αδειάζετε το μείγμα σε μικρά ποτηράκια και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου προτού σερβίρετε.
0 σχόλια on " Κρέμα σοκολάτας με espresso "
Δημοσίευση σχολίου