Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κρέμα σοκολάτας με espresso

Αναρτήθηκε από Unknown














Υλικά
  • 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια
  • 2κ.τ.γ καφέ espresso σε κόκκους
  • 1 κ.τ.γ άρωμα βανίλιας
  • 500 γρ τυρί κρέμα


Εκτέλεση:
  • Λιώνετε την κουβερτούρα σε ένα πυρίμαχο μπολ επάνω απο κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει,ανακατεύοντας συνεχώς.Ζεσταίνετε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία μέχρι η σοκολάτα να λίωσει και να γίνει λέια και γυαλιστερή.
  • Προσθέτετε τους κόκους του καφέ,το άρωμα βανίλιας και το τυρί κρέμα και ανακτεύετε καλά μέχρι να γίνει απαλό το μείγμα.
  • Αδειάζετε το μείγμα σε μικρά ποτηράκια και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου προτού σερβίρετε.

0 σχόλια on " Κρέμα σοκολάτας με espresso "

Δημοσίευση σχολίου

Η θεωρία της σοκολάτας... Copyright 2014 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez