Αφράτο παγωτό με απαλή υφή χωρίς παγωτομηχανή!
Προσθέτουμε δύο κλασικές γεύσεις μαζί,κρέμα και σοκολάτα με υλικά που μπορούμε εύκολα να βρόυμε στα ράφια των super market.Είναι τόσο εύκολη συνταγή που χρειάζεται περισσότερη ώρα για να παγώσει παρά για να την φτιάξουμε!
Θα χρειαστούμε:
Υλικά:
Εκτέλεση:
Προσθέτουμε δύο κλασικές γεύσεις μαζί,κρέμα και σοκολάτα με υλικά που μπορούμε εύκολα να βρόυμε στα ράφια των super market.Είναι τόσο εύκολη συνταγή που χρειάζεται περισσότερη ώρα για να παγώσει παρά για να την φτιάξουμε!
Θα χρειαστούμε:
Υλικά:
- 1 κουτί morfat παγωμένη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 4 βανίλιες
- 3 αυγά
- 100γρ σοκολάτα κουβερτούρα
- Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και το χωρίζουμε σε τρία μπολ.
- Στο πρώτο μπολ προσθέτουμε 3 ασπράδια αυγών χτυπημένα μαρέγκα.
- Στο δεύτερο μπολ προσθέτουμε 3 κρόκους χτυπημένους.
- Στο τρίτο μπολ προσθέτουμε την κουβερτούρα λιωμένη.
- Στρώνουμε μια μεμβράνη σε μια μέτρια φόρμα του κέικ για να μπορούμε να βγάλουμε το παγωτό όταν παγώσει.
- Βάζουμε με την σειρά το μείγμα από το πρώτο,το δεύτερο και το τρίτο μπολ στην φόρμα και βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
- Διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο ή σανφιστίκ.
0 σχόλια on " Τούρτα παγωτό 3 χρώματα "
Δημοσίευση σχολίου