Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ταρτάκια με άσπρη και μάυρη σοκολάτα

Αναρτήθηκε από Unknown
Φτιάχνουμε μια γυαλιστερή ganache άσπρης ή μαύρης σοκολάτας γιατί εκτός από τα φρούτα η  κρέμα και το μπισκότο δένουν άψογα με την κλασική γεύση της σοκολάτας.
Για την συνταγή θα χρειαστούμε:





Υλικά:
  • Ζύμη τάρτας 
  • Κρέμα paticcerie
  • 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο ή λευκή σοκολάτα 
  • 80γρ κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:

  • Αφού ετοιμάσουμε την ζύμη από τα ταρτάκια μας και τα γεμίσουμε με την κρέμα paticcerie φτιάχνουμε την ganache σοκολάτας.
  • Ζεσταίνουμε την κουβερτούρα σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να γυαλίσει η σοκολάτα.

 

0 σχόλια on " Ταρτάκια με άσπρη και μάυρη σοκολάτα "

Δημοσίευση σχολίου

Η θεωρία της σοκολάτας... Copyright 2014 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez