Φτιάχνουμε μια γυαλιστερή ganache άσπρης ή μαύρης σοκολάτας γιατί εκτός από τα φρούτα η κρέμα και το μπισκότο δένουν άψογα με την κλασική γεύση της σοκολάτας.
Για την συνταγή θα χρειαστούμε:
Υλικά:
Εκτέλεση:Για την συνταγή θα χρειαστούμε:
Υλικά:
- Ζύμη τάρτας
- Κρέμα paticcerie
- 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα με μεγάλη περιεκτικότητα σε κακάο ή λευκή σοκολάτα
- 80γρ κρέμα γάλακτος
- Αφού ετοιμάσουμε την ζύμη από τα ταρτάκια μας και τα γεμίσουμε με την κρέμα paticcerie φτιάχνουμε την ganache σοκολάτας.
- Ζεσταίνουμε την κουβερτούρα σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να γυαλίσει η σοκολάτα.
0 σχόλια on " Ταρτάκια με άσπρη και μάυρη σοκολάτα "
Δημοσίευση σχολίου